Iina & Noora

Iina Thieulon

Olen tehnyt aikakaus-, asiakas- ja sidosryhmälehtiä 15 vuotta. Matkan varrella olen osallistunut useiden lehtikonseptien luomiseen. Teen töitä suunnitelmallisesti ja sinnikkäästi, sillä uskon, että onnistunut kokonaisuus syntyy loppuun asti mietityistä yksityiskohdista.

Syön mielelläni hyvää ruokaa ja juon mielelläni mainioita viinejä. Lähes yhtä mielelläni kirjoitan niistä. Olen työskennellyt Viini-lehden toimituspäällikkönä, ollut kehittämässä MONDO Ruoka & Matka
-lehteä sekä kirjoittanut ja kustannustoimittanut ruoka-aiheisia kirjoja.

Toimittajana ja lehdentekijänä suhtaudun teksteihin kunnianhimoisesti. Nautin sanoilla leikkimisestä, lauseiden viilailusta sekä tunnelmasta riveillä ja niiden välissä. Editoijana taistelen lukijaystävällisyyden, moitteettoman kielen ja parempien otsikoiden puolesta. Hyvät tekstit eivät synny vahingossa.

 

Noora Lintukangas

Viidentoista vuoden kokemukseeni lehdentekijänä mahtuu töitä niin freelancer-toimittajana kuin kustannusyhtiöissä toimituspäällikkönä, päätoimittajana, julkaisu- ja kehitysjohtajana.

Toimitustyön prosessien sekä lehtikonseptien kehittäminen ovat olleet merkittävässä osassa työurallani. Olen ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa useiden suomalaisten ja kansainvälisten yritysten sekä järjestöjen sidosryhmäviestintää.

Hahmotan helposti isoja kokonaisuuksia ja olen mestari organisoimaan. Koulutukseltani olen ekonomi. Puhun sujuvasti kuutta kieltä ja olen työskennellyt useaan otteeseen ulkomailla. Kirjoitan mielelläni talouteen, liikuntaan ja ihmisiin liittyvistä aiheista. Teen töitä työhuoneellani Loviisassa, ja asun kolmilapsisen perheeni kanssa vanhassa puutalossa. Toimitustyön lisäksi opetan kundaliinijoogaa.